Чотирьох захисників зі Львівщини посмертно відзначили орденами “За мужність” ІІІ ступеня

Нагородами "За мужність" ІІІ ступеня відзначили чотирьох загиблих військових Львівщини

За указом Президента нагороди отримали Володимир Таляр, Тарас Ледвій, Олег Возьний та Юрій Сеїдов

На Яворівщині чотирьох загиблих воїнів відзначили орденом “За мужність” ІІІ ступеня. Нагороди отримали родичі захисників, повідомили у Львівській обласній державній адміністрації у четвер, 14 березня.

За указом Президента України відзнаки отримали:

  • Володимир Таляр із села Поруденко. Чоловік був багатодітним батьком і дідусем. Для своєї родини невтомно працював за кордоном, а у 2014 році був активним учасником Майдану. Із перших днів повномасштабного вторгнення вступив до 1 батальйону артилеристів 24 ОМБ імені Короля Данила. Військовий загинув 31 серпня 2022 року на південному напрямку фронту.
  • Тарас Ледвій із Яворова. У чоловіка залишились син, донька та дружина. Тараса Ледвія запам’ятали уважним до побратимів, розважливим і з позитивним настроєм. Половину свого життя військовий присвятив захисту України і охоче ділився своїм досвідом із побратимами. Він загинув в червні 2022 року під час артилерійського обстрілу в Оріхово-Золотому Луганської області.
  • Олег Возьний із села Старичі Новояворівського району. Захисник закінчив Національну академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, після якої вступив до лав 54 окремої механізованої бригади імені гетьмана Івана Мазепи. Захисник загинув 31 березня 2022 року під час виконання бойового завдання у Донецькій області у віці 24 років.
  • Юрій Сеїдов із Мостиськ. Військовий служив у складі 24 ОМБр імені короля Данила і був старшим солдатом військової частини А 0998. 16 вересня 2022 року він зник безвісти біля селища Тернові Поди на Миколаївщині. Його тіло знайшли на полі бою 15 лютого 2023 року.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності