За добу троє пішоходів постраждали внаслідок аварій на Львівщині

За добу троє пішоходів постраждали внаслідок аварій на Львівщині

До лікарень з травмами доставили двох жінок і одного чоловіка

За минулу добу троє пішоходів постраждали внаслідок аварій на Львівщині. Усі вони з травмами були госпіталізовані, повідомила 5 березня поліція Львівської області.

4 березня о 19:20 у Великому Любені водій вантажного автомобіля Scania, 38-річний мешканець Волинської області, наїхав на місцеву 61-річну мешканку, яка переходила проїзну частину поза межами пішохідного переходу. З тілесними ушкодженнями жінку госпіталізували.

Того ж дня о 13:30 у Дрогобичі на вулиці Стрийській 40-річний водій автомобіля Volkswagen Golf, рухаючись заднім ходом, наїхав на 63-річну жінку, травмувавши її. Постраждалу доставили до лікарні.

4 березня близько 20:00 в Рудках Самбірського району водій автомобіля Toyota, 56-річний львів’янин, збив пішохода, мешканця одного з сіл району віком 53 роки. Внаслідок наїзду чоловік отримав травми та був доставлений у лікарню.

За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху. Винним загрожує обмеження волі на строк до трьох років.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності