На Львівщині п’яний водій Audi не впорався з керуванням та перекинув авто на дах

На Львівщині п’яний водій Audi не впорався з керуванням та перекинув авто на дах
Фото: Головне управління Національної поліції у Львівській області

Автомобіль з’їхав з дороги на узбіччя та перекинувся

На Львівщині 55-річний водій Audi не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, після чого авто перекинулось. Внаслідок ДТП постраждав сам водій та його пасажирка. Правоохоронці, які прибули на місце аварії, виявили, що 55-річний чоловік був за кермом п’яний, повідомила пресслужба поліції Львівської області у вівторок, 5 березня.

За даними правоохоронців, ДТП трапилася близько 12:10 у понеділок, 4 березня, в селі Любинці Стрийського району. 55-річний мешканець Львівщини їхав через село за кермом Audi, разом з ним в салоні перебувала пасажирка — його 59-річна односельчанка. Раптом чоловік не впорався з керуванням, його авто з’їхало з дороги в кювет та перекинулося. Правоохоронці, які прибули на місце ДТП, встановили, що водій був п’яний за кермом. Внаслідок аварії 55-річний чоловік та його пасажирка отримали поранення, через які їх обох доправили до лікарні.

Водія правоохоронці затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. За фактом аварії працівники поліції відкрили кримінальне провадження. За порушення правил безпеки дорожнього руху 55-річному чоловікові загрожує покарання — до трьох років позбавлення волі та заборона керувати транспортом на строк від трьох до п’яти років.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності