На Стрийщині під час ремонту лікарні привласнили 800 тис. грн

На Стрийщині під час ремонту лікарні привласнили 800 тис. грн

Злочинну схему організували місцевий депутат, директор лікарні та керівник приватного підприємства

На Львівщині злочинну організовану групу, до якої входили депутат, директор лікарні та керівник приватного підприємства. підозрюють у привласненні коштів під час ремонту лікарні на Стрийщині. Про це 15 лютого повідомили у прокуратурі Львівської області.

На Стрийщині місцевий депутат організував та реалізував схему з привласнення коштів під час проведення будівельних робіт корпусу лікарні. Для цього він залучив директора однієї з міських лікарень району та “потрібного” суб’єкта господарювання, з яким уклали договір підряду.

Щоб створити видимість законних повноважень депутата на об’єкті, його визначили технічним директором проєкту. Надалі, директор приватного підприємства вніс до актів приймання виконаних будівельних робіт та довідок про їх вартість неправдиві відомості, завищивши обсяги виконаних робіт, використаних матеріалів, а також їх вартість. Своєю чергою, службова особа медичного закладу погодила та підписала неправомірні документи. Внаслідок цього підряднику безпідставно перераховано майже 800 тис. грн.

Директора лікарні відсторонили від виконання обов’язків. Депутату, директору лікарні та керівнику приватного підприємства інкриміновано заволодіння бюджетними коштами та службове підроблення офіційних документів

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності