Перевізника на Львівщині оштрафували на 51 тис. грн за відсутність необхідних документів

Перевізника на Львівщині оштрафували на 51 тис. грн за відсутність необхідних документів

Також склали 8 постанов та 3 акти за порушення автотранспортного законодавства

За відсутність дозвільних документів одного з перевізників Львівщини оштрафували на суму понад 51 тис. гривень. Під час випуску автобусів на лінію склали 8 постанов та 3 акти за порушення автотранспортного законодавства. Про це 10 лютого повідомили у Львівській обласній військовій адміністрації.

“В межах спільної рейдової перевірки складено 3 акти щодо порушення вимог статті 39 Закону України «Про автомобільний транспорт» (відсутність дозвільних документів) та 8 постанов за порушення правил перевезення пасажирів при наданні послуг з перевезення пасажирів перевізником ПП “Тур-Авто”, – зазначив директор департаменту дорожнього господарства ЛОВА Орест Шуліковський.

У ЛОВА зазначають, що водії автотранспортних підприємств зобов’язані проходити щоденний огляд лікаря перед виїздом з підприємства, а сам автобус має перевіряти механік перед виїздом та зробити відповідний запис у журналі випуску транспортних засобів на лінію.

У Департаменті дорожнього господарства закликають жителів області повідомляти про факти порушення перевізниками розкладу чи схеми руху. Зареєструвати звернення можна за коротким номером “Гарячої лінії області” – 112, або номером “Урядової гарячої лінії” – 1545.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності