Бійців львівської 24 ОМБр імені короля Данила відзначили нагородами

Бійців львівської 24 ОМБр імені короля Данила відзначили нагородами

Вручив державні та відомчі нагороди командувач Сухопутних військ Олександр Сирський

Командувач Сухопутних військ Олександр Сирський відзначив бойовими нагородами бійців 24 ОМБр імені короля Данила. Про це 6 лютого повідомили на сторінці бригади.

“Командувач Сухопутних військ Олександр Сирський відзначив стійкість та мужність, з якими наші військовослужбовці стримують широкомасштабний наступ ворога”, — йдеться у повідомленні.

Бійці отримали державні та відомчі нагороди.

24-та окрема механізована бригада імені короля Данила — військове з'єднання механізованих військ у складі Сухопутних військ Збройних сил України чисельністю в бригаду. Базується в Яворові на Львівщині. Перебуває у складі оперативного командування “Захід”.

Влітку 2014 року бійці бригади брали участь у боях за Лиман, Лисичанськ. Блокуючи кордон, 11 липня 2014 року бригада зазнала втрат під час російської ракетної атаки під Зеленопіллям. Частини бригади вели бої в Георгіївці і Лутугиному, Новосвітлівці і Хрящуватому, під Луганським аеропортом. Восени 2014 року бригада була залучена у важкі бої в районі 32-го блокпосту. В ході російського вторгнення в Україну 2022 року бригада обороняла Попасну і Лисичанськ, після ротації бригада брала участь у визволенні правобережжя півдня України.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності