Поліція оштрафувала хлопця за стрільбу у Винниках

Фото: Поліція Львівської області

19-річний хлопець кілька разів вистрілив, імовірно, зі стартового пістолета

На Львівщині поліцейські виявили групу підлітків, які хуліганили у Винниках. Хлопці поводилися зухвало, при цьому один з них стріляв у повітря, повідомили в поліції Львівської області, у понеділок, 8 січня.

За даними правоохоронців, учора, 7 січня, поліцейські натрапили на відео у соцмережах, у якому молоді хлопці поводились зухвало. Зокрема один з підлітків здійснив кілька пострілів у повітря.

Поліція встановила, що подія сталась у Винниках. Також вдалося встановити особи учасників — ними виявились троє місцевих мешканців: один 19-річний та двоє 16-річних.

Постріли здійснив 19-річний хлопець, імовірно, зі стартового пістолета. Щодо нього правоохоронці склали адміністративний протокол за дрібне хуліганство. Санкція статті передбачає покарання — штраф від 51 до 119 грн або від сорока до шістдесяти годин громадських робіт, або від одного до двох місяців виправних робіт з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або до 15 діб адміністративного арешту. З двома іншими неповнолітніми хлопцями правоохоронці провели профілактичні бесіди.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності