Очільник Львівщини нагадав про обмеження, які діятимуть у новорічну ніч

Очільник Львівщини нагадав про обмеження, які діятимуть у новорічну ніч

Перебувати на вулиці та в громадських місцях заборонено

Опівночі на Львівщині розпочнеться комендантська година і триватиме до 5:00. Про це 31 грудня нагадав начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Під час комендантської години перебувати на вулиці та у громадських місцях заборонено. Це стосується як переміщення пішки, так і транспортом. Залишати домівку під час комендантської години можна лише у разі повітряної тривоги – щоб дістатися до найближчого укриття. Також перебувати на вулиці та в громадських місцях уночі можуть ті, хто має спецперепустку, яку завірив комендант Львівської області. Але робити це дозволяється лише з поважних причин.

На Львівщині продовжує діяти заборона на продаж та запуск феєрверків, салютів й інших піротехнічних засобів. Зважаючи на те, що недавно пережила наша область, не думаю, що у когось стане глузду шуміти таким чином, але мій обовʼязок – нагадати. Якщо ж маєте таке бажання, то конвертуйте його у донати на ЗСУ! Щоб наші хлопці та дівчата могли забезпечити нормальні “феєрверки” окупантам”, — відзначив Максим Козицький.

Він також повідомив, що поліціянти, рятувальники та працівники “швидкої” у новорічну ніч чергуватимуть у посиленому режимі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності