Через аварію на дорозі призупинено рух на дорозі від ПП “Нижанковичі” до Добромиля

Через аварію на дорозі призупинено рух на дорозі від ПП “Нижанковичі” до Добромиля

Через погіршення погодних умов вантажівка перекрила проїзд

Через аварію на дорозі призупинено рух на дорозі від пункту пропуску “Нижанковичі” до Добромиля. Про це заявило Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Інформуємо, що проїзд вантажних транспортних засобів на дорозі, яка веде до місця пропуску поза пунктом пропуску «Нижанковичі», тимчасово ускладнено. Через погіршення погодних умов вантажівка перекрила дорогу в напрямку міста Добромиль. У звʼязку з цим пропуск через державний кордон великовагового транспорту призупинено”, — йдеться в повідомленні.

Прикордонники просять водіїв та перевізників врахувати цю інформацію під час перетину українсько-польського кордону. На місце події викликано представників відповідних служб. Про відновлення пропуску буде повідомлено додатково.

За словами депутата Львівської міської ради Ігоря Зінкевича, фура перекрила дорогу від Хирова (підйом біля цвинтаря) до Добромиля та заблокувала дорогу до кордону. “Частина району повністю відрізана від сполучення. Швидка чи пожежна проїхати не зможуть”, — написав Зінкевич.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності