БЕБ конфіскувало електронні сигарети та рідини до них на понад 40 млн грн

БЕБ конфіскувало електронні сигарети та рідини до них на понад 40 млн грн

Схему незаконної реалізації підакцизних товарів розгорнули у кількох областях на заході України

Детективи БЕБ викрили масштабну схему незаконного продажу підакцизних товарів. Організатори розгорнули торгівлю у кількох областях на заході України. В результаті обшуків правоохоронці конфіскували електронні сигарети та рідини до них на понад 40 млн грн, повідомили у пресслужбі Бюро економічної безпеки у четвер, 7 грудня.

За даними правоохоронців, група зловмисників організувала схему, за якою продавала незаконно виготовлені рідини до сигарет, електронні сигарети та компонуючі до них в декількох західних областях країни. “Детективи БЕБ одночасно провели понад 20 обшуків у складських, офісних приміщеннях та мережі магазинів. В результаті виявлено та вилучено понад 20 тис. незаконно виготовлених електронних сигарет, велику кількість рідин для наповнення електронних сигарет, наборів для замішування рідин, ароматизатори, картриджі із сумішшю для куріння тощо“, — розповіли у відомстві. За підрахунками правоохоронців, вартість конфіскованої продукції перевищила 40 млн грн.

Наразі триває досудове розслідування, детективи встановлюють особи усіх, хто причетний до злочину. За незаконне виготовлення та продаж підакцизних товарів організаторам схеми може загрожувати до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності