Загиблих військових з Львівщини посмертно нагородили орденами “За мужність”

Фото: Суспільне

Нагороди посмертно вручили Івану Жуку, Андрію Бачалу та Віктору Майоренку

Старшого солдата Віктора Майоренка, відповідно до Указу Президента України, посмертно нагородили орденом “За мужність” ІІІ ступеня. Нагороду вручили дружині полеглого військового. Про це 5 грудня повідомило Західне регіональне управління ДПСУ. Також 5 грудня посмертно нагородили двох захисників із Яворівщини — Івана Жука та Андрія Бачала. Ордени вручили сім’ям полеглих військових.

Віктор Майоренко

Старший солдат Майоренко Віктор Валентинович з початку широкомасштабної збройної агресії РФ на території України призвався по мобілізації. Проходив службу у відділенні розвідки зведеного підрозділу 7 прикордонного Карпатського загону. У важких боях з ворогом поблизу населеного пункту Благодатне 29 січня 2023 року прикордонник загинув.

Керівництво загону та побратими назавжди пам’ятатимуть Віктора як справжнього патріота своєї Батьківщини, який до останнього подиху залишався вірним військовій присязі та українському народові”, — йдеться у повідомленні. У загиблого прикордонника залишились дві донечки Ліна та Вікторія.

Іван Жук

Чоловік був гранатометником. Під час артилерійського обстрілу поблизу Білогорівки на Донеччині отримав поранення несумісне з життям. Напередодні своєї загибелі Іван врятував з-під обстрілів свого побратима.

Андрій Бачало

Андрій був учасником АТО. Коли Росія розпочала повномасштабну війну в Україні, пішов ще раз захищати Батьківщину на передову. Чоловік мав неабияке почуття патріотизму та загострене відчуття справедливості.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності