Наступного року у центрі Superhumans будуть робити реконструктивні операції обличчя

Наступного року у центрі Superhumans будуть робити реконструктивні операції обличчя

Також центр вже забезпечив протезами 200 військових

За десять місяців у Львівській області було протезовано 2400 людей, з них 200 протезів встановили військовим у центрі Superhumans. Про це в інтерв’ю LVIV.MEDIA розповів начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький. До того ж у центрі Superhumans наступного року робитимуть реконструктивні операції обличчя.

Двомстам військовослужбовцям встановили протези у центрі Superhumans, який діє на базі госпіталю ветеранів у Винниках. Загалом про своє бажання пройти курс відновлення і лікування в Superhumans повідомили майже півтори тисячі людей.

Зараз у центрі Superhumans повноцінно працюють відділення психологічної і фізичної реабілітації, також завершують ремонт у відділенні допомоги військовим, що втратили слух. Окрім того, тут відкриють операційні для реконструктивних операцій обличчя, щойно завершать ремонт.

«Відновлення обличчя є одним із найважчих і найфілігранніших операційних втручань. Такі відділення буде відкрито на базі центрі Superhumans. Впевнений, що наприкінці весни 2024 року центр Superhumans буде мати новий функціонал», — розповів Максим Козицький, начальник ЛОВА.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності