Двотисячний дрон вирушив з Львівщини на передову

Двотисячний дрон вирушив з Львівщини на передову

Загалом українські військові отримали від Львівщини 2 тисячі 158 БпЛА

Понад дві тисячі безпілотників відправили з Львівщини на передову у межах Благодійного проєкту "Пташки Перемоги". Про це 29 листопада повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Загалом цього разу військовослужбовцям з 24 ОМБр імені короля Данила, 103 окремої бригади територіальної оборони Збройних Сил України, 3 окремої штурмової бригади, 10 окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс” та 95 окремої десантно-штурмової бригади передали 265 Mavic та FPV-дронів. Завдяки ініціативі Олександра Тіщенка та Ігоря Дулина наші оборонці вже отримали 2 тисячі 158 дронів.

Дякую ініціаторам проєкту та усім, хто долучився до забезпечення наших воїнів такими результативними засобами, – представникам соціально відповідального бізнесу, міжнародним донорам, усім небайдужим людям. Вдячність усім, хто бере участь у благодійних аукціонах від проєкту “Пташки перемоги”. Ви робите важливий внесок у збереження здоров’я, життів наших захисників та захисниць і наближення перемоги”, — написав Максим Козицький.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності