У двох селах Львівщини відкрили оновлені бібліотеки

У двох селах Львівщини відкрили оновлені бібліотеки

У приміщеннях зробили поточний ремонт, закупили сучасні меблі й техніку

У двох громадах Львівщини відкрили оновлені бібліотечні простори в рамках проєкту “Модель сучасної бібліотеки”. Вони функціонуватимуть у селі Довголука Грабовецько-Дулібівської сільської ради та в с. Волиця Шегинівської сільської ради. Про це повідомила Львівська обласна військова адміністрація.

У приміщеннях зробили поточний ремонт, закупили меблі й техніку: зокрема стелаж, столи, дитячий модульний куток, проєктор, екран, принтер, комп’ютер, мультимедійне обладнання. Тепер у бібліотеках проводять майстер-класи, артзустрічі, спортивні, літературно-розважальні та національно-патріотичні заходи для молоді.

У Львівській області є величезна мережа бібліотек та народних домів, де можна облаштовувати відповідні простори. Цей формат допомагає перетворити бібліотеку зі сховища книг – в епіцентр культури та творчості, у відкритий простір для розвитку особистості й громади в цілому. Вкрай важливо, щоб діти Львівщини мали насичене позашкілля. Адже діти повинні мати той продукт, який є сьогодні на часі – сучасну бібліотеку з новим гарним приміщенням та можливістю якісно проводити тут час, зокрема”, — зазначив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності