Четверо людей травмувалось у ДТП поблизу Львова: серед постраждалих дворічна дитина

Четверо людей травмувалось у ДТП поблизу Львова: серед постраждалих дворічна дитина

Аварія сталася у селі Воля Бартатівська Львівського району

Вранці середи, 22 листопада, в селі Воля Бартатівська Львівського району зіткнулись BMW та Toyota. Травми отримали четверо людей. Про це повідомило ДСНС Львівщини.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травми різного ступеня важкості отримали 4 особи, з них дитина 2021 року народження”, — йдеться у повідомленні.

Рятувальники деблокували 25-річну пасажирку з автомобіля BMW. Жінку із травмами поперекового відділу хребта госпіталізовано в лікарню св. Пантелеймона Першого територіального медоб'єднання. 54-річну пасажирку з автомобіля Toyota із травмами середнього ступеня важкості госпіталізували в ту ж лікарню.

27- річного водія BMW та його неповнолітнього пасажира медики оглянули та надали первинну допомогу на місці події, без подальшої госпіталізації”, — зазначили у ДСНС. До ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди залучили 6 рятувальників.

У поліції Львівської області 23 листопада уточнили, що ДТП трапилася 22 листопада, близько 08:30.

Слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років або без такого.

Додамо, поблизу Львова 21 листопада мікроавтобус Renault збив 61-річного велосипедиста. Чоловіка з травмами госпіталізували.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності