На Яворівщині 23-річний п’яний водій BMW спричинив потрійну ДТП

На Яворівщині 23-річний п’яний водій BMW спричинив потрійну ДТП

Внаслідок пригоди троє осіб отримали травми, серед них однорічна дитина

Пізно ввечері в понеділок, 20 листопада, у Новояворівську п’яний водій спричинив потрійну ДТП, у якій постраждав однорічний хлопчик. Винуватця уже затримали, повідомила поліція Львівської області наступного дня після аварії.

За даними правоохоронців, 23-річний водій автомобіля BMW, мешканець одного з сіл Яворівського району, через те, що не дотримувався безпечної дистанції зіткнувся з автомобілем Volkswagen Jetta, який їхав попереду. «Після цього Volkswagen, яким керував 28-річний мешканець Яворівщини, за інерцією виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Audi, за кермом якого перебував 29-річний житель Новояворівська», — розповіли у поліції.

Внаслідок ДТП постраждав водій Audi та двоє його пасажирів — 28-річна жінка та однорічний хлопчик, їх доправили до лікарні. Водії BMW та Volkswagen Jetta залишилися неушкодженими.

23-річного винуватця аварії затримали, виявилося, що він керував автомобілем п’яним. На водія BMW відкрили кримінальне провадження за порушення правил дорожнього руху та водіння в нетверезому стані. Йому загрожує до трьох років ув’язнення з забороною керувати транспортом.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності