• Головна
  • Новини Львівщини
  • Львівський благодійний фонд “Крила надії” закликає допомогти важкохворим дітям та польовим медикам

Львівський благодійний фонд “Крила надії” закликає допомогти важкохворим дітям та польовим медикам

Фото: Крила надії

Для обох проєктів потрібно зібрати 4 млн 200 тис. грн.

Львівський благодійний фонд “Крила надії” закликає долучитися до ініціативи “Миколай 2023” з підтримки польових медиків та важкохворих дітей. Про це повідомили у благодійному фонді “Крила надії”.

Як розповіли у фонді, наразі кошти збирають для двох благодйних ініціатив:

  • “Терапія радістю” — проєкт, який надає психологічну допомогу важкохворим дітям.
  • “Захист захисників” — проєкт, який допомагає польовим медикам рятувати поранених.

“Сподіваємося, що ви вже пишете свої листи до Миколая, бо свій ми вже написали. А тепер шукаємо друзів і партнерів, які разом з нами стануть помічниками і співавторами див. Ми допомагаємо маленьким героям, які борються з хворобами в лікарнях та дорослим героям, які рятують життя нашим захисникам”, — розповіли у “Крилах надії”.

У фонді зазначили, що для обох проєктів потрібно зібрати 4 млн 200 тис. грн. Станом на сьогодні вдалося зібрати лише 22 тис. грн.

До проєкту “Терапія радістю” входять декілька окремих ініціатив, кожна з яких працює на підтримку психологічного стану дітей у лікарнях:

  • “Коробка хоробрості” — проєкт, що допомагає дітям боротися зі страхами. Аби полегшити дітям щоденні неприємні процедури та маніпуляції, у кожному відділенні дитячих лікарень Львова є «Коробка хоробрості». З неї маленький пацієнт може після процедури взяти іграшку, як винагороду за мужність.
  • “Лікарняні клоуни” — проєкт, у рамках якого лікарняні клоуни підтримують важкохворих дітей. Щотижня клоуни приходять у дитячі відділення та дарують позитивні емоції та радість.
  • “Творчі заняття” — півтори-дві години втілення творчих ідей маленьких пацієнтів у процесі малювання, вирізання тощо. Заняття включають спілкування у дружній атмосфері за спільною справою, що додає позитиву та сприяє швидшому одужанню.
  • “Дні радості” — святкування, спрямовані на те, щоб діти в лікарні веселилися, попри важку хворобу. До таких свят належать “Першочервневі байкери”, “День мандарина”, “Сніжинкове безумство” та “Тихий Миколай”.

Підтримати проєкт можна кількома способами:

  • поставити “Коробку хоробрості” у своєму офісі для збору іграшок у лікарні
  • переказати кошти на підтримку фонду (перекази по Україні та з-за кордону)
  • доєднатись до команди “Терапії радістю” та допомагати дітям разом

Реквізити “Терапія радістю”:

БФ КРИЛА НАДІІ

ЄДРПОУ: 35620901

IBAN: UA733052990000026005041005761

АТ КБ «ПриватБанк»

Друга благодійна ініціатива — укомплектування бойових медиків. Фонд “Крила надії” створив проєкт “Захист захисників” з метою зібрати кошти на укомплектування 500 наплічників медика та 500 нош “волокуш”.

“Найбільша втіха військового лікаря або парамедика — наявність усього необхідного для порятунку життя в потрібний момент в потрібному місці. Ергономічний, якісно укомплектований наплічник, «правильні» аптечки у всього підрозділу і хороші ноші — це те, що рятує життя”, — зазначили у фонді.

Реквізити “Захист захисників“:

БФ КРИЛА НАДІІ

ЄДРПОУ: 35620901

IBAN: UA733052990000026007011001168

АТ КБ ПриватБанк

Довідково

Благодійний фонд “Крила надії” працює за наступними напрямками: допомога важкохворим дітям, допомога медичним закладам, допомога пораненим (робота з госпіталями, стабпунктами та лікарнями, які допомагають пораненим), тактична медицина (засоби надання першої домедичної допомоги), гуманітарна допомога, підтримка НГО, які допомагають дітям, зміна законодавства на користь НГО і отримувачів благодійної допомоги.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності