Громадські організації Львівщини можуть виграти 25 тис. євро гранту для підтримки переселенців

Громадські організації Львівщини можуть виграти 25 тис. євро гранту для підтримки переселенців

Благодійний фонд “Крила Надії” шукає партнерів для реалізації проєкту

Громадські організації та ініціативні групи Львівщини можуть виграти грант у розмірі 25 тисяч євро для підтримки вимушено переміщених осіб від благодійного фонду “Крила Надії”. Проєкт підтримують Міністерство внутрішніх справ Чехії та програма “Допомога на місці”.

Мета проєкту — підтримка ініціатив та організацій, які працюють із людьми, що були змушені залишити свої домівки на прифронтових та окупованих територіях, рятуючись від війни. Заходи мають сприяти психологічній та профорієнтаційній підтримці, а також допомагати інтеграції переселенців у нові спільноти.

Планується залучити від одного до трьох партнерів в кожній області для реалізації підтримки ВПО шляхом проведення тренінгів, зустрічей тощо. Проєкт діятиме у Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Закарпатській областях. Не розглядатимуться заявки від фізичних осіб, політичних організацій, органів місцевого самоврядування, чиновників та організацій, що зловживали донорськими коштами в минулому.

Крайній термін подачі — 26 листопада 2023 року. Детальніше за посиланням http://surl.li/ncvqa.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності