Спроба "перевороту” у Дрогобичі: депутати намагались звільнити заступників міського голови

Спроба "перевороту” у Дрогобичі: депутати намагались звільнити заступників міського голови

Однак проєкт рішення не набрав необхідної кількості голосів

У четвер, 9 листопада, під час сесії Дрогобицької міської ради депутати, заслухавши звіти трьох заступників міського голови, намагались визнати їх роботу незадовільною та звільнити із займаних посад. Про це повідомила Дрогобицька міська рада.

Мова йде про першого заступника Романа Бейзика, заступника з гуманітарних та соціальних відносин Юрія Кушлика та заступника з комунальних питань Василя Качмара.Посадовців призначили в травні цього року, після того як сесією міської ради, шляхом таємного голосування було достроково припинено повноваження попередніх заступників міського голови.

Однак сьогоднішнє засідання сесії виявилось спробою чергового перевороту, який намагались втілити в життя окремі представники депутатського корпусу. В ході розгляду звітів заступників міського голови, окремі депутати почали вимагати проведення голосування не відкрито, а в таємному режимі. Відтак по кожному заступнику було проведено таємне голосування за два варіанти рішення: взяти звіт до уваги та визнати роботу задовільною, або ж визнати роботу незадовільною та звільнити з посади. Для такого голосування на сесії зібралась рекордна кількість депутатів, якої давно не бачила сесійна зала”, — зазначили в міськраді.

Однак за підсумками голосування, жоден проєкт рішення про «визнання роботи незадовільною та звільнення з посади» не набрав необхідної кількості голосів. Відтак заступники міського голови залишаються на своїх посадах.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності