У пожежах на Львівщині 3 листопада загинули двоє власників помешкань

Наслідки пожежі у селі Сапіжанка. Фото: ДСНС

Внаслідок пожеж у селах Сапіжанка та Йосиповичі загинули 43-річний та 76-річний чоловіки

У п’ятницю, 3 листопада, на Львівщині спалахнули дві пожежі. Перша трапилася вранці у селі Сапіжанка, що у Львівському районі, у двоповерховому багатоквартирному будинку. Друга пожежа сталася у селі Йосиповичі Стрийського району — там загоряння виникло у одноповерховому будинку. Обидва власники домівок — 43-річний та 76-річний чоловіки — загинули. У коментарі LVIV.MEDIA ДСНС Львівщини підтвердили цю інформацію.

Близько 6:44 ранку 3 листопада у дерев'яному житловому будинку у селі Сапіжанка виникла пожежа. У одній із квартир двоповерхового житлового будинку спалахнула пожежа. На місце виїхали пожежники, які о 8:08 змогли загасити загоряння. Рятувальники у одній із кімнат знайшли тіло власника квартири 1980 року народження.

Інша пожежа трапилася ввечері 3 листопада у селі Йосиповичі Стрийського району. Вогонь зайнявся близько 18:16 в одній із кімнат цегляного житлового будинку. На момент прибуття рятувальників полум’я вже вибивалося із вікон будинку. Пожежу рятувальники локалізували о 19:07 та ліквідували її за десять хвилин.

В будинку пожежники знайшли тіло власника 1947 року народження. За словами рятувальників, 76-річний чоловік намагався вибратися із помешкання самостійно, однак він не зміг дійти до дверей.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності