• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові під час нічної пожежі в багатоповерхівці загинув 39-річний власник квартири

У Львові під час нічної пожежі в багатоповерхівці загинув 39-річний власник квартири

Фото: ЛМР

Пожежа зайнялась на четвертому поверсі дев’ятиповерхівки. Причину пожежі з’ясовують

У ніч з 22 на 23 жовтня у Львові у квартирі дев'ятиповерхового будинку на проспекті Червоної Калини, 73 виникла пожежа. Чотирьох людей врятували, але власник квартири загинув. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Оновлено о 9:50. Як повідомили у ДСНС Львівщини, 23 жовтня о 04:32 рятувальників сповістили про пожежу у Львові на проспекті Червоної Калини. Займання виникло у квартирі на четвертому поверсі дев'ятиповерхівки.

На час пожежі вогнеборці евакуювали з будинку 20 людей. З палаючої квартири врятували чотирьох людей, з них двох дітей. Однак 39-річний власник квартири загинув.

О 05:00 вогнеборці локалізували пожежу та о 05:05 ліквідували. Вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 10 м кв., міжкімнатні двері на площі 3 м кв., вікна на площі 4 м кв., облицювання стін та стелі на площі 30 м кв. Причину займання наразі з’ясовують.

Мешканці багатоповерхівки вже повернулись до своїх помешкань. Газо- та водопостачання в будинку є. Електропостачання відновили в усіх квартирах, окрім тієї, де трапилась пожежа.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності