На Львівщині на шість років ув’язнять водія, який п’яним збив на смерть жінку

На Львівщині на шість років ув’язнять водія, який п’яним збив на смерть жінку

Коли обвинувачений вийде з в’язниці то ще шість років не матиме права сідати за кермо

Яворівський районний суд Львівщини виніс вирок водієві Віталію Гороху, уродженцю Чернівецької області, який 14 червня 2023 року у селі Залужжя вчинив смертельну ДТП. Про це LVIV.MEDIA стало відомо з оприлюдненого вироку суду.

Як з’ясувалося, чоловік 14 червня близько 12:00, керуючи автомобілем Peugeot Partner, на вулиці Вербицького в с.Залужжя не впорався з керуванням та врізався в бетонну огорожу. Після цього звернув на узбіччя та збив жінку, яка там проходила. Від отриманих травм вона померла у лікарні. Водій був у стані алкогольного сп’яніння.

Чоловік у суді свою провину визнав та пояснив, що під’їжджаючи до автобусної зупинки, на якій стояли люди, почав пригальмовувати. Тоді ж не впорався з керуванням та в’їхав у огорожу. З його слів, щоб уникнути зіткнення з зупинкою, він викрутив кермо ліворуч. Саме тоді його винесло на узбіччя, де в той час була жінка.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення. Та призначив йому шість років ув’язнення. А після повернення з в’язниці він ще шість років буде позбавлений права керувати автомобілем.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності