Після скарги пацієнта Львівський геріатричний пансіонат знову перевірятимуть

Після скарги пацієнта Львівський геріатричний пансіонат знову перевірятимуть

Літній чоловік нарікає на безпідставне виселення

Обласна рада вирішила перевірити Львівський геріатричний пансіонат. Підставою для перевірки стало звернення громадянина, якого виселили з цього закладу утримання людей літнього віку.

До складу комісії, яка вивчить правомірність цього рішення адміністрації, увійдуть керівники профільних депутатських комісій облради, представники департаменту соціального захисту населення Львівської ОВА, представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Львівській області, керівництво управління майном спільної власності Львівської обласної ради.

Першу виїзну службову перевірку запланували провести ще цього тижня. Свої висновки у цій справі комісія передасть на розгляд комісії з питань комунального майна обласної ради.

Як заявив у коментарі для LVIV.MEDIA в.о. голови Львівської обласної ради Юрій Холод, комісія вивчить усі обставини конфлікту і перевірить факти, які наводять адміністрація пансіонату і чоловік, якого позбавили права перебувати в ньому. “Йдеться про те, чи має юридичні підстави і надалі п. Юрій перебувати під опікою в обласному комунальному закладі, бо керівництво закладу наразі заявляє, що він це право втратив. Я розумію, що кожна людська доля є важлива, але й кожен комунальний заклад має певний статут та правила перебування там, а геріатричний пансіонат не є соціальним гуртожитком для тих, хто має проблеми з житлом”, - зазначив Юрій Холод.

Також комісія перевірить, на яких підставах мешкають люди в гуртожитку, що знаходиться на території геріатричного пансіонату.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності