Росіянку, яка спробувала укласти фіктивний шлюб з українцем, депортували з Львівщини

Росіянку, яка спробувала укласти фіктивний шлюб з українцем, депортували з Львівщини

Жінка не виїхала з країни після завершення терміну дії посвідки

Росіянка, яка незаконно перебувала на території України, була депортована. Лише за рік жінка вже двічі порушила міграційне законодавство — не виїхала з країни, коли завершився термін посвідки та намагалася укласти фіктивний шлюб, щоб уникнути депортації. Про це написала пресслужба міграційної служби Львівської області у понеділок, 30 жовтня.

За даними працівників міграційної служби, росіянку виявили та затримали у серпні цього року. Жінка мала покинути Україну, але не виїхала з країни після завершення терміну посвідки на проживання, а крім того намагалася укласти фіктивний шлюб з українцем в Одесі, щоб уникнути депортації.

За повторювані порушення жінку притягнули до адміністративної відповідальності — вона мала сплатити штраф та покинути країну, але цього не зробила, тому її примусово видворили. Перед депортацією порушницю відправили до Волинського пункту тимчасового тримання іноземців та осіб без громадянства. Наразі росіянку вже депортували. Крім того, їй заборонили в’їжджати до України протягом наступних восьми років.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності