• Головна
  • Україна
  • Опівночі росіяни поцілили у багатоповерхівку в Херсоні: одна людина загинула, троє постраждалих (ВІДЕО)

Опівночі росіяни поцілили у багатоповерхівку в Херсоні: одна людина загинула, троє постраждалих (ВІДЕО)

Опівночі росіяни поцілили у багатоповерхівку в Херсоні: одна людина загинула, троє постраждалих (ВІДЕО)

Загинула жінка 85 років

Близько опівночі армія Росії з тимчасово окупованого лівого берега обстріляла Центральний район Херсона. Були пошкоджені, зокрема, багатоповерхівки. Про це зранку, 30 жовтня, повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко.

Одна з квартир внаслідок влучання загорілася. Там загинула жінка 85 років. Інша постраждала з опіками та отруєнням продуктами горіння доправлена до лікарні. Ще двоє поранених - чоловік 68 років та жінка 36 років - ушпиталені у стані середньої тяжкості.

Нагадаємо, у неділю, 29 жовтня, окупанти обстріляли Херсон та Херсонську область. Через удар по Херсону поранено двоє людей. Від удару по Новобериславу одна людина загинула. 46-річний місцевий мешканець під час прильоту перебував на вулиці. Чоловік отримав важкі травми: вибухову і відкриту черепно-мозкову травми та осколкове поранення голови. Медики боролися за його життя, але чоловік помер у лікарні.

Пізніше ворог атакував Херсон з артилерії, постраждали двоє людей. 43-річна жінка отримала вибухову травму та осколкове поранення кінцівки. Її госпіталізували в стані середньої важкості. Ще один постраждалий, чоловік, отримав вибухову травму.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності