На Львівщині запровадили нові перепустки для пересування у комендантську годину

На Львівщині запровадили нові перепустки для пересування у комендантську годину

Старі перепустки діятимуть до 1 січня або ж до завершення їхнього терміну

На Львівщині затвердили новий дизайн перепусток, які дозволяють перебувати на вулиці під час комендантської години. Окрім того, нові перепустки матимуть чотири види захисту. Про це розповів Тарас Грень, керівник апарату Львівської ОВА, у вівторок, 24 жовтня.

За словами посадовця, нові перепустки мають як візуальні, так і тактильні маркування, які допоможуть визначити правдивість документа. Які саме це маркування у ЛОВА не повідомили з міркувань безпеки, проте про них знають правоохоронці, які й перевірятимуть перепустки.

«Перепустки старого зразка діятимуть до завершення терміну, на який їх видали, проте їх вже не продовжуватимуть. За планом, до першого січня 2024 року ЛОВА змінить усі перепустки, які вже видали», — зазначив Тарас Грень.

Нові перепустки розробили на прохання правоохоронців. Сам алгоритм отримання перепусток для комендантської години не змінився. Їх без додаткових перевірок видаватимуть особам, які забезпечують діяльність критичної інфраструктури області, зокрема тим, хто працює в органах державної влади, волонтерам, правоохоронцям тощо. Усім іншим для отримання перепустки потрібно буде пояснити, для чого вона їм потрібна.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності