Годик відповів Літинському та Москаленку на закиди про дрони для ЗСУ

Фото: Ukrspecsystems

Львівська ОВА закупила 84 дрони і організувала закупівлю ще понад трьох сотень

Львівська ОВА за час війни закупила дрони для військових на 40 млн гривень. За них військові придбали та законтрактували 84 дрони типу Mavic 3 в його різних модифікаціях – Matrice 30T, антидронну систему типу PIRANHA-3HAD, PIRANHA-5HAD-R, безпілотні авіаційні комплекси DH-1 «ДОМАХА», БПС SHARK. Про це на своїй сторінці у Facebook написав перший заступник начальника Львівської ОВА Андрій Годик.

Змушений відреагувати на синхронні медійні посили від першого заступника Львівського міського голови Андрій Москаленко та активіста Святослава Літинського. Уже не вперше чую від пана Літинського, що Львівська ОВА не купила жодного дрона. Це не зовсім так. А точніше, взагалі не так. Львівська ОВА на 40 млн гривень профінансувала закупівлі дронів/антидронного обладнання для восьми військових підрозділів із Львівщини”, — написав Андрій Годик.

Він також повідомив, що упродовж цього року спільно з волонтерами, бізнесом, артистами, спортсменами і просто небайдужими людьми обласній владі вдалось передати для ЗСУ ще понад 300 дронів.

Раніше громадський активіст Святослав Літинський, анонсуючи акцію протесту під будівлею ЛОВА заявив, що Львівська обласна військова адміністрація витратила на допомогу військовим 26 мільйонів гривень у 2022 та 96 мільйонів у 2023 році

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності