На нафтовому родовищі Львівщини починається буріння трьох нових свердловин

На нафтовому родовищі Львівщини починається буріння трьох нових свердловин

Відповідні роботи проводять на Верхньомасловецькому нафтовому родивищі

Державне ПАТ "Укрнафта" будує три нові свердловини на заході України як за допомогою власних бурових верстатів, так і залучаючи підрядників із відповідним досвідом. Про це повідомив директор ПАТ "Укрнафта" Сергій Корецький.

Зараз, зокрема, монтується буровий верстат ТОВ «БК «Горизонти», яке обрали за тендерною процедурою. Спочатку цим обладнанням буритимуть свердловину №32, потім - №34 на Верхньомасловецькому родовищі.

Мета свердловини №32 — розвідка покладів стрийських відкладів. Потім, залежно від геологічних результатів цієї свердловини, буритимуть свердловину №34, яка має пройти глибше, до менілітових покладів. Далі у планах зведення ще однієї свердловини, №33, теж до стрийських відкладів, але для цього вже використовуватимуть інший буровий верстат.

ПАТ "Укрнафта"— найбільша нафтовидобувна компанія України, яка володіє 87 спеціальними дозволами на видобуток вуглеводнів, веде діяльність на сході та заході України.

Верхньомасловецьке нафтове родовище відкрито у 2001 році, воно розташоване у Львівській області на висоті 800 метрів над рівнем моря. Це єдине на Прикарпатті родовище, відкрите у 21 столітті.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності