Львівщина очолила рейтинг за кількістю відкритих в очному форматі шкіл

Львівщина очолила рейтинг за кількістю відкритих в очному форматі шкіл

Одразу за Львівщиною іде Одещина

З-поміж 12 784 шкіл, які ж в Україні (за винятком окупованого Криму), в очному форматі відкрилося 56%, а саме 7 148.

Такі дані надало Міністерство освіти, пише УНН.

Найбільше шкіл в очному форматі відкрилися на Львівщині - 959 (91%). Одразу за Львівщиною йде Одещина. Там вдалося розпочати освітній процес в очному форматі у 583 школах (82%).

Одещина у цьому рейтингу випередила Київську область, де відкрилось 362 школи (58%), а також сам Київ, де освітній процес в очному форматі розпочався лише у 384 школах (66,5%).

Водночас жодна школа в очному форматі не відкрилася у Харківській, Луганській та Запорізькій областях. Там дітей продовжують навчати онлайн.

Додамо, що цього навчального року головним фактором, який визначає режим навчання в українських школах стала наявність та стан укриттів у навчальних закладах. Очна освіта можлива лише там, де всі учні та працівники школи можуть безпечно перебувати в укриттях під час повітряної тривоги. Там, де сховище надто мале, влаштовують змішане навчання: частина дітей ходить на уроки, а частина навчається дистанційно. LVIV.MEDIA з’ясувало ситуацію з укриттями на Львівщині та виявило, що найгірша ситуація — у Львові.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності