28-річного львів’янина оштрафували за організацію джипінгу в Карпатах

28-річного львів’янина оштрафували за організацію джипінгу в Карпатах

Правоохоронці Закарпаття затримали групу осіб, які порушували екологічні норми

Закарпатська поліція оштрафувала 28-річного львів’янина, який організовував джипінгові тури у Карпати. Правоохоронці знайшли мешканця Львова завдяки моніторингу соцмереж. Порушник сам оприлюднював відео та публікував фото.

У четвер, 7 вересня, пресслужба поліції повідомила, що під час моніторингу соцмереж правоохоронці зафіксували порушення правил пожежної безпеки у лісі неподалік села Вільшани Хустського району. Там, попри заборону ОВА, невідомі заїхали на позашляховиках на територію лісового масиву та паили багаття.

Виявилося, що група туристів проходила екскурсійний тур. Їх маршрут для джипінгу пролягав через Івано-Франківську, Закарпатську та Львівську області.

Співробітники Хустського районного управління поліції  з’ясували, що маршрутом прямували чотири позашляховики. Учасників туру встановили та виявили в Івано-Франківській та Львівській областях. 

Правоохоронці оперативно розшукали організатора джипінгу у Львові – 28-річного місцевого жителя. Як повідомила LVIV.MEDIA керівник пресслужби Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Ганна Дан, у правоохоронців є всі підстави вважати, що офіційно непрацюючий львів’янин насправді займався організацією гірського джипінгу. Його притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 77 КУпАП і оштрафували.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності