За крадіжку телефона і грошей злодія-рецидивіста позбавили волі на сім років

За крадіжку телефона і грошей злодія-рецидивіста позбавили волі на сім років

Його жертвами стали двоє осіб

Сім років позбавлення волі за сукупністю кримінальних правопорушень шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим отримав раніше неодноразово судимий уродженець Трускавця, який обікрав двох осіб.

Як встановив Дрогобицький міськрайонний суд, 29 червня 2023 року приблизно о 14.00 зловмисник, перебуваючи в гостях першого потерпілого, побачив у кишені його сорочки гроші, які вирішив викрасти. Через три з половиною години, дочекавшись поки знайомий вийде з приміщення, рушив за ним і, наздогнавши на сходовій клітці, відкрито викрав рукою з верхньої лівої кишені його сорочки грошові кошти в сумі 7100 гривень та, тримаючи їх в руці, швидко втік.

2 липня цього року обвинувачений скоїв ще один злочин. Приблизно о 19.45, перебуваючи в торговому закладі і розпиваючи там спиртні напої, він побачив на столі чужий телефон марки Huawei та викрав його. Телефон він продав, але в подальшому викупив і віддав поліцейським.

На суді обвинувачений розкаявся у скоєному і попросив його суворо не карати, мотивуючи це тим, що на його утриманні є малолітня дитина. Але на рішення Феміди це не дуже вплинуло. На основі зібраних доказів і свідчень суд визнав обвинуваченого винним у пред`явленому обвинуваченні за ч. 4 ст. 186, ч. 4 ст. 185 КК України та за сукупністю правопорушень призначив йому вищезгадане покарання.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності