• Головна
  • Новини Львівщини
  • Заволоділи понад 360 тис. грн: на Львівщині судитимуть колишнього сільського голову та підрядника. Деталі справи та імена підсудних

Заволоділи понад 360 тис. грн: на Львівщині судитимуть колишнього сільського голову та підрядника. Деталі справи та імена підсудних

Фото: Львівська обласна прокуратура

Сільський голова підписав підроблений акт виконаних робіт

На Львівщині судитимуть колишнього голову однієї з сільських рад та директора товариства, яких підозрюють у заволодінні бюджетними коштами та службовим підробленням.

Про це повідомляють у Львівській обласній прокуратурі.

Як стало відомо  LVIV.MEDIA із власних джерел в правоохоронних органах, мова йде про колишнього голову Сілецької сільської ради Володимира Саїва та директора ТОВ «Багор» Петра Тимчишина.

Зазначається, що наприкінці 2018 року між сільською радою та директором товариства було укладено договір про виконання будівельних робіт. Підприємство повинно було збудувати дитячий садок-ясла та виконати низку робіт.

Однак, аби заволодіти бюджетними коштами, підрядник надав підроблений акт виконаних робіт у якому вказав роботи, які у повному обсязі виконаними не були.

Тим часом сільський голова прийняв та неправомірно підписав акт виконаних робіт. Відтак підряднику було безпідставно перераховано з бюджету понад 360 тис. грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності