На Червоноградщині відремонтували мостовий перехід через р. Желдець

Ремонт. Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська обласна військова адміністрація

Роботи профінансували з Державного дорожнього фонду у розмірі 12 млн грн

На Львівщині на дорозі Рава-Руська – Гайок завершили капітальний ремонт мостового переходу через р. Желдець.

Про це повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Мостовий перехід через річку Желдець, довжиною близько 32 м, розташований у селі Реклинець на дорозі Рава-Руська – Гайок. Дорога має важливе логістичне значення та сполучає три автодороги державного значення: М-09 Тернопіль-Львів-Рава-Руська, Р-15 Ковель-Володимир-Волинський-Червоноград-Жовква та Н-17 Львів-Радехів-Луцьк.

Протягом 2020-2021 років дорога Рава-Руська – Гайок була відремонтована по всій протяжності, а останнім етапом було відновлення цієї мостової споруди.

У межах капітального ремонту моста були виконані демонтажні роботи з розбирання існуючих конструкцій, влаштування забивних паль, монолітних лежнів, відкрилків та перехідних плит. Тут облаштували системи водоочисних споруд, укріпили конуси берегових опор, здійснили антикорозійний захист бетонних поверхонь, монтаж залізобетонних плит прогонової будови.

Окрім того, дорожники влаштували моноліті плити проїзної частини, деформаційні шви, покриття проїзної частини та тротуару й установили дорожні знаки та бар’єрне огородження.

Роботи профінансували з Державного дорожнього фонду у розмірі 12 млн грн. Відновлений мостовий перехід забезпечить безперебійний рух на дорозі та покращить умови транспортного сполучення та забезпечить комфорт та безпеку для місцевих мешканців та учасників дорожнього руху.

Також у Львівській ОВА нагадують, що на сьогодні ще триває ремонт дороги по вул. Богдана Хмельницького у м. Великі Мости Червоноградського району, що є частиною автомобільної дороги загального користування Рава-Руська – Гайок. Тут ремонтні роботи мають завершити у наступному році.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності