У Дрогобичі завершили ремонт однієї з вулиць

У Дрогобичі завершили ремонт однієї з вулиць

Паралельно у місті тривають роботи з відновлення тротуарних доріжок

У Дрогобичі завершують ремонт вулиці Самбірської.

Про це повідомила Дрогобицька міська рада.

25 липня у Дрогобичі завершують ремонтні роботи на відрізку дороги біля будинку №108/3 на вулиці Самбірській. Тут провели фрезування старого асфальту покриття та облаштували верхній шар дорожнього покриття з асфальтобетонної суміші. Аналогічні роботи провели раніше на двох відрізках внутрішньоквартальних доріг на вулиці Самбірській – від будинку №84 до виїзду на вулицю Самбірську та від будинку №72 до будинку №74/6.

Паралельно у місті тривають роботи з відновлення тротуарних доріжок на вулиці Володимира Великого біля будинку №50 та на вулиці Стрийській біля будинку №83. Та розпочався капітальний ремонту вулиці Тураша.

Зазначається, що у Стебнику розпочали ремонт вулиці Мекелити. Станом на зараз тут тривають роботи з демонтажу асфальтобетонного покриття та підготовка основи, а також роботи з відновлення водовідвідних каналів.

Нагадаємо, у Закарпатській області стався обвал трьох секцій аварійного 66-літнього мосту поблизу селища Тересва Тячівського району. З 2018 року штучна споруда перебувала в аварійному стані.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності