У ДТП біля Львова травмувались жінка та малолітня дівчинка

У ДТП біля Львова травмувались жінка та малолітня дівчинка

22-річному винуватцю аварії загрожує до трьох років в’язниці

11 серпня близько 19.30 у селі Оброшине Львівського району сталась дорожньо-транспортна пригода. В аварії травмувались чотирирічна дівчинка та жінка віком 45 років. Обох доправили до лікарні.

Про це повідомила поліція Львівщини.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля ВАЗ-2101, 22-річний мешканець села Ставчани, не впорався з керуванням, автомобіль в’їхав в опору лінії електропередач. Внаслідок ДТП травми отримали пасажирки «Жигулів» - чотирирічна дівчинка та жінка віком 45 років. Обидві були доправлені до лікарні.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Поліцейські встановлюють обставини події.

Нагадаємо, 11 серпня близько 19.00 сталась дорожньо-транспортна пригода на автодорозі між селами Хлівчани та Пристань. Водій позашляховика не впорався з керуванням, автомобіль виїхав за межі проїзної частини і перекинувся. Травми отримали пасажири автівки.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності