У ДТП на Львівщині загинув 11-річний велосипедист

У ДТП на Львівщині загинув 11-річний велосипедист
Фото: pexels

Загалом за добу у Львівській області сталося три аварії за участю велосипедистів

На Львівщині за добу 8 серпня сталося три дорожньо-транспортні пригоди за участю велосипедистів. В одній із аварій 11-річний хлопчик загинув, у двох інших — травмувались 13-річна дівчинка та 67-річний чоловік.

Про це повідомила поліція Львівщини.

Так, 8 серпня, близько 17.15, у селі Опака Дрогобицького району водій автомобіля «Volkswagen Transporter», 32-річний житель одного з сіл району наїхав на 11-річного місцевого мешканця. Внаслідок ДТП хлопчик отримав травми, та, незважаючи на зусилля лікарів, помер у кареті швидкої медичної допомоги.

Правоохорнці відкрили кримінальне провадження. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася близько 19.20 у селі Двірці Червоноградського району. Водій автомобіля «Volkswagen Transporter», 50-річний житель Володимир-Волинського, зіткнувся з 13-річною велосипедисткою, мешканкою одного з сіл району. Дівчинку госпіталізували в реанімацію.

Також цього дня, близько 11.30, у селі Новий Милятин Золочівського району 15-річний житель одного з сіл Львівського району, керуючи автомобілем «ВАЗ-2101», наїхав на велосипедиста, 67-річного місцевого мешканця. Внаслідок ДТП літній чоловік госпіталізований у реанімацію.

Правоохоронці відкрили кримінальні провадження. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють всі обставини подій.

Нагадаємо, за добу 7 серпня у ДТП на Львівщині травмовані три пішоходи.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності