Рятувальники протягом 30 липня тричі виїжджали на порятунок тварин

Рятувальники протягом 30 липня тричі виїжджали на порятунок тварин

Врятуваои двох котів та собаку

Протягом доби рятувальники Львівщини тричі надавали допомогу по порятунку тварин.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС Львівщини.

Рятувальники Львівщини протягом доби чергування з 30-го на 31-е липня на теренах області двічі виїжджали на порятунки котів та один раз на порятунок собаки.

Зокрема, 30 липня у місті Трускавець на вулиці С. Крушельницької, Дрогобицького району на балконі третього поверху дев'ятиповерхового житлового будинку був кіт, який не міг самостійно злізти. Як з’ясувалось на місці події кіт впав з балкону четвертого поверху на балкон третього, та мешканці не могли самостійно його дістати. Рятувальники за допомогою висувної драбини зняли кота з балкону та передали власникам.

Цього ж дня у селі Дуліби Стрийського району собака застряг в кованій огорожі та не могла самостійно вивільнитись. Рятувальники за допомогою гідравлічних ножиць вивільнили собаку та передали власнику.

Та у селі Лани Львівського району у криницю глибиною 8 метрів впав кіт. Самостійно власники тварини не могли дістати пухнастого тож викликали рятувальників. Пожежно - рятувальним відділенням кота було витягнуто на поверхню та передано власникам.

Нагадаємо, львівські комунальники на 11 день пошуків витягнули кота Черчилля з-під завалів будинку на Стрийській, куди 6 липня влучила ракета. Напередодні там надзвичайники врятували ще й собаку тієї ж власниці.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності