У «Раві-Руській» псевдопенсіонер намагався дати хабар, аби виїхати з України

гроші
Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України

Чоловік надав підроблене пенсійне посвідчення та спробував підкупити прикордонника

У пункті пропуску «Рава-Руська», що на Львівщині, киянин з підробленими документами намагався дати прикордоннику хабар, аби виїхати з України.

Про це  повідомляють у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Зазначається, що 42-річний киянин прибув у пункт пропуску сьогодні, 28 липня, вночі. Окрім паспорта інспекторам прикордонної служби чоловік надав й пенсійне посвідчення у якому зазначено, що чоловік має ІІ групу інвалідності.

Втім під час перевірки документів прикордонники виявили, що документ підроблений. Однак псевдопенсіонера це не зупинило. З метою безперешкодного перетину кордону він спробував підкупити інспектора та надав хабар у розмірі 1 тис. доларів.

«За цим фактом співробітники ВВВБ Держприкордонслужби поінформували співробітників Нацполіції. Відповідальність за дане правопорушення передбачена ст. 369 ККУ «Пропозиція або надання неправомірної вигоди службовій особі», - зазначають у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Також до правоохоронних органів прикордонники скерували повідомлення про виявлення ознак підроблення документів. Чоловіка прикордонники передали співробітникам Нацполіції.  

Нагадаємо, польські митники не пропустили через кордон 60 весільних суконь з України. З’ясувалося, що товар не відповідає вимогам безпеки – сировинний склад суконь та корсетів не вказано польською мовою, на товарі також відсутні назва та адреса виробника та імпортера.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності