На Львівщині покарали ухилянта, який з підробленими документами намагався виїхати з України

кордон

За скоєне чоловік заплатить 17 тис. грн штрафу

Яворівський районний суд Львівської області покарав чоловіка, який з підробленими документами хотів виїхати з України, штрафом.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Зазначається, що для отримання права виїзду за кордон чоловік на початку червня підробив тимчасове посвідчення військовозобов’язаного та довідку військово-лікарської комісії. Зокрема, за допомогою комп’ютера він вніс неправдиві відомості щодо його непридатності до військової служби.

Вже 3 липня ухилянт намагався виїхати з України через пункт пропуску «Грушів» та пред’явив підроблені документи інспектору Держприкордонслужби.

Чоловік подав до суду заяву у якій визнав свою вину у скоєному. Суд визнав його винним у підробленні документів та призначив штраф у розмірі 17 тис. грн.

Нагадаємо, на Львівщині судили ухилянта. Чоловік пояснив, що він є військовозобов’язаним, у зв’язку з чим йому було вручено повістку для з’явлення у військкомат. По повістці він пройшов медкомісію, де його було визнано придатним для військової служби. Однак далі у військкомат він не з’явився, оскільки в нього була паніка.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності