Пенсіонерам Львівщини на виплати спрямували 3,2 млрд грн

гроші

В області перебуває 663,2 тис. одержувачів пенсії

Пенсійний фонд України завершив фінансування виплат пенсій за липень. На виплати пенсіонерам області спрямували 3,2 млрд гривень.

Про це повідомляють у Львівській обласній військовій адміністрації.

«Напередодні, 25 липня, Пенсійний фонд України завершив фінансування виплати пенсій за липень. Пенсіонерам Львівщини на пенсійні виплати в липні спрямували 3,2 млрд грн, в тому числі 0,8 млрд грн – на виплату пенсій через АТ «Укрпошта», 2,4 млрд грн – через уповноважені банки», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, 44,4 млн грн спрямували на виплату житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу жителям області. На страхові виплати спрямували 219,2 млн грн, в тому числі 81,6 млн грн – на оплату лікарняних.

Зазначається, що станом на початок липня на обліку у Головному управлінні Пенсійного фонду України у Львівській області перебуває 663 294 одержувачі пенсій. З них:

  • пенсіонери силових відомств -  34 063 особи;
  • одержувачів житлових субсидій - 30 690 осіб;
  • одержувачів пільг - 78 806 осіб;
  • одержувачів страхових виплат - 15 531 особа.

Нагадаємо, Уряд вдосконалив механізм отримання субсидій. Кабінет міністрів України запровадив автоматичний обмін інформацією між Пенсійним фондом та Державною міграційною службою. Це вдосконалить механізм швидкого надання житлових субсидій.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності