• Головна
  • Новини Львівщини
  • Відзнака у європейському конкурсі та відкриття стадіону: Максим Козицький розповів про головні події в області за минулу добу

Відзнака у європейському конкурсі та відкриття стадіону: Максим Козицький розповів про головні події в області за минулу добу

Відзнака у європейському конкурсі та відкриття стадіону: Максим Козицький розповів про головні події в області за минулу добу

Обсяг виробництва продукції сільського господарства Львівської області зріс на 3,4% у порівнянні з 2021 роком

Учнівська мінікомпанія Львівського вищого професійного політехнічного училища здобула відзнаку у європейському конкурсі молодіжного підприємництва Gen-E 2023.

Про це на своїй сторінці у Telegram написав голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький

Компанія наших школярів спеціалізується на виготовленні солодощів за давніми традиціями – з натуральних інгредієнтів та без цукру.

  • Самбірська центральна лікарня отримала апарат високочастотної електрохірургії та медикаменти від партнерів з польського міста Костшин-над-Одрою. Пристрій дозволить оптимізувати роботу хірурга та підвищить якість і результат операцій.
  • Обсяг виробництва продукції сільського господарства Львівської області зріс на 3,4% у порівнянні з 2021 роком. Дані щодо стану розвитку сільського господарства за 2022 рік оприлюднили органи державної статистики України.
  • У селі Завадів відкрили оновлений сільський стадіон. До оновлення газону футбольного покриття та проведення благоустрою долучились місцеві жителі, футбольна команда, меценати та Яворівська міська рада.
  • У Яворівському районі придбали вантажівку IVECO для воїнів територіальної оборони із Яворівщини. Кошти на придбання транспорту збирав благодійний фонд «Яворівщина».
  • Жовківська громада передала нашим оборонцям на передову два тепловізори, загальною вартістю 117 тисяч гривень. Їх закупили в межах програми Жовківської міської ради матеріально-технічного забезпечення військових, яка діє від початку повномасштабної війни.
  • На сайті «Турбота наші захисники можуть отримати інформацію про виплати, протезування, лікування після поранення. Сайт розробили з ініціативи Міністерства оборони України.
  • На Львівщині провели ІІІ Всеукраїнський етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Змагалися 26 роїв з майже усіх областей України. Рої з нашої області здобули нагороди у двох конкурсах.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності