Повітряна тривога та нові автомобілі для воїнів: Козицький розповів головні новини за добу

Повітряна тривога та нові автомобілі для воїнів: Козицький розповів головні новини за добу

Двічі сирени на Львівщині 20 липня сповіщали про повітряну тривогу. Були загрози ракетних ударів з літаків МіГ-31 з території Росії

За добу 20 липня двічі сирени сповіщали про повітряну тривогу – о 18:54 та 23:17. В обох випадках були загрози повітряно-ракетних ударів з літаків МіГ-31 з території Росії. Естонські волонтери «United Delivery Mission» передали 5 авто для наших захисників.

Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

  • Триває реконструкція із заходами енергозбереження та енергоефективності у Чорнушовицькому НВК та ЗДО «Білочка», що у Підберізцівській громаді. Проведені роботи дозволять зменшити тепловтрати на об’єктах на майже 85%.
  • У Стрию відкрили дев‘ятий в області Дія.Центр. У ньому надаватимуть майже 400 адміністративних послуг для майже 100 тисяч мешканців Стрийської територіальної громади.
  • Інститут «Полоніка» відреставрує костел Різдва Пресвятої Богородиці у місті Комарно, який є пам'яткою архітектури національного значення. Також польська сторона задекларувала можливість фінансувати роботи на урядовому рівні.
  • У автошколі для осіб з інвалідністю на Львівщині уже навчаються шестеро людей. Серед них є Валерій Безверхий, який мріяв навчитися кермувати понад 10 років. Цей унікальний проєкт МВС реалізовують у рамках ініціативи Першої леді України Олени Зеленської «Без бар'єрів».
  • Компанії Туреччини зацікавлені у співпраці з місцевим українським бізнесом в будівельній галузі та харчовій промисловості. Про це розповів голова бізнес-асоціації «TURKSID» Ертан Бастухан та представники турецького бізнесу під час зустрічі у Львівській ОВА.
  • Відомий швейцарський ортопед-онколог вже вшосте відвідав Західноукраїнський спеціалізований медичний дитячий центр від початку повномасштабної війни, провів майже 10 оперативних втручань та понад 30 консультацій пацієнтів із захворюваннями опорно-рухової системи.
  • В офісі координаційного центру на Самбірщині відбудеться зустріч з сім’ями загиблих, полонених та зниклих безвісти воїнів. Буде можливість почути відповіді на питання та вирішити їх на місці.
  • Естонські волонтери «United Delivery Mission» передали 5 авто для наших захисників і захисниць. Їх доукомплектували шинами, маскувальними сітками та іншими потрібними речами.
  • 3 автомобілі, заповнені необхідними речами, для наших воїнів привезла у Жовківську громаду делегація з міста-побратима Електринай.
  • 85 ВПО, які належать до багатодітних сімей, а також особи з інвалідністю I групи отримали гуманітарну допомогу від благодійного фонду «Карітас Львів УГКЦ» у консультативно-координаційному центрі при Яворівській РВА. Вимушеним переселенцям надали продуктові набори та засоби гігієни. Ще 17 людей отримали психологічну і юридичну допомогу.
  • В лісах Карпатського регіону помітили унікальні ділянки старовікових букових насаджень віком близько 200 років. Департамент екології та природних ресурсів Львівської ОВА у співпраці з громадською організацією «Дунайсько-Карпатська програма» планує оголосити 12 заповідних об’єктів у лісах Сколівського, Славського та Самбірського лісових господарств.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності