На Львівщині судили чоловіка, який систематично п’яним кривдить свою маму

літня людина
Фото: Freepik

У суді чоловік визнав, що йому слід лікуватися від алкогольної залежності

Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок чоловіку, який систематично у стані алкогольного сп’яніння знущався з власної матері.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Зазначається, що чоловік з 25 грудня до 5 лютого 2023-го систематично знущався з матері та неодноразово притягався до відповідальності за домашнє насильство.

Зокрема, він приходив додому у стані алкогольного сп’яніння, влаштовував скандали, обзивав свою маму нецензурними словами та погрожував застосувати фізичне насильство. Такі систематичні дії призвели до психологічних страждань та погіршення якості життя жінки.

У суді чоловік визнав свою вину у скоєному та пояснив, що вчиняв сімейні конфлікти у стані алкогольного сп’яніння через побутові причини. Зокрема, 25 грудня минулого року він прийшов п’яним додому, конфліктував, кричав. Після обіду цього ж дня повернувся з роботи додому також у стані алкогольного сп’яніння.

Обвинувачений сказав, що був злий, адже його не допустили до роботи, а тому зігнав свою злість на матері, зокрема, він кричав, матюкався. Під час засідання він щиро розкаявся у скоєному та вважає, що йому слід лікуватися від алкогольної залежності, адже у такому стані не контролює себе.

Мати чоловіка у суді пояснила, що син вчиняє відносно неї психологічне домашнє насильство щоразу, як приходить п’яним.

«Його кімната в будинку прохідна, а тому вони змушені з ним контактувати, в нього постійно до усіх якісь претензії, вмикає їм вночі музику, щоб не давати спати, скандалить, погрожує фізичною розправою тощо», - пояснила жінка.

У день конфлікту син прийшов додому п’яний та почав кричати. На зауваження вимкнути музику, включив її ще сильніше та виражався нецензурною лайкою, відтак вона викликала поліцію.

Вже через тиждень, 1 січня 2023 року, він прийшов додому від друзів, з якими святкував Новий Рік, почав чіплятися до своєї молодшої сестри, звинувачувати її у крадіжці грошей та конфліктувати зі своєю мамою.

Розглянувши матеріали справи, суд визнав чоловіка винним у домашньому насильстві та призначив 2 роки обмеження волі. Однак його звільнили від відбування покарання призначивши 2 роки випробувального терміну.

Нагадаємо, раніше у Львові за насильством над дружиною чоловіка покарали громадськими роботами. У суді чоловік пояснив, що такі дії вчинив під впливом алкоголю та ревнощів. У скоєному щиро розкаявся та просив суворо не карати.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності