За підроблене водійське посвідчення у Бориславі водій заплатить 8,5 тис. грн штрафу

водій
Фото: Freepik

Також з нього стягнуть 2,8 тис. грн за проведення експертизи документів

Бориславський міський суд Львівської області виніс вирок чоловіку, який придбав через соціальні мережі підроблене посвідчення водія на своє ім’я.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Встановлено, що чоловік замовив підроблений документ через соціальну мережу «Facebook» за 7 тис. гривень. Для виготовлення він надав свої персональні дані, власну фотографію та підпис. Фальшиве посвідчення водія він отримав у відділенні Нової Пошти.

Вже через 13 днів чоловіка зупинили правоохоронці, коли він їхав на автомобілі Renault Laguna по вул. Дорошенка у Бориславі. На вимогу інспекторів він надав підроблене посвідчення водія.

Розглянувши матеріали справи, суд визнав чоловіка винним у скоєному та призначив покарання у виді штрафу розміром 8,5 тис. грн. Також з нього стягнуть 2,8 тис. грн за проведення експертизи документів.

Нагадаємо, раніше у Стрию місцевий житель прийшов до сервісного центру МВС з водійськими правами 1993 року, термін дії яких закінчився й хотів обміняти їх на дійсні. Втім виявилось, що водійське посвідчення йому не належить. Під час перевірки посвідчення працівники сервісного центру виявили ознаки підробки документа.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності