Дрогобицький суд посадив чоловіка на 9 років до в’язниці за вбивство товариша

Ніж
Фото: pexels

Зловмисник вдарив потерпілого ножем у шию, грудну клітку та ногу

Дрогобицький міськрайонний суд визнав винним в умисному вбивстві та посадив до в’язниці на дев'ять років чоловіка, який після перепалки вбив кухонним ножем свого товариша.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

22 грудня 2022 року обвинувачений прийшов в гості до свого товариша. Згодом між ними виник конфлікт, після якого чоловік взяв кухонний ніж, підійшов до свого товариша, який перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння лежав на ліжку, та вдарив тричі у шию, грудну клітку та ногу. В результаті отриманих травм потерпілий помер.

У суді Чоловік своєї вини не визнав та надав суперечливі покази. За його словами, він начебто тричі приходив у квартиру свого товариша. Коли він зайшов о 17:45, там перебували троє невідомих. Один з них схилився над потерпілим та говорив «Де гроші? Де горілка?». Потім вони вийшли з квартири, нічого не говорячи до нього. Після цього, о 17:50 він знову зайшов у квартиру, щоб погасити свічку та не було пожежі, де зустрів сусідів, які сказали що господар квартири мертвий.

При цьому, обвинувачений не зміг пояснити як на його одязі опинилась кров потерпілого, а також чому під час обшуку в його квартирі були виявлені ніж та фрагменти туалетного паперу зі слідами крові.

За результатами молекулярно-генетичних, судово-медичних та медико-криміналістичної експертиз встановлено, що на речах підозрюваного знаходиться кров потерпілого. При цьому, рани у потерпілого могли бути нанесені ножем, що був вилучений під час обшуку. Кров на туалетному папері також відповідає генетичним зразкам крові потерпілого.

6 липня 2023 року Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області визнав чоловіка винним в умисному вбивстві та призначив покарання у вигляді 9 років позбавлення волі. Строк відбування покарання обчислюватиметься з дня затримання – 23 грудня 2022 року.

Зазначимо, обвинувачений чоловік є уродженцем села Старий Кропивник. Він був безробітним та раніше не був судимий.

Нагадаємо, у Золочеві посадили за ґрати чоловіка, який жорстоко зарізав людину. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, на ґрунті раптово виниклого конфлікту, зловмисник бив потерпілого руками. Після цього він взяв з підлоги на кухні декілька ножів, якими почергово почав завдавати удари в різні ділянки тіла.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності