«єРобота»: на Львівщині фінансову підтримку отримає 61 бізнес

бізнес
Фото: Freepik

В області буде освоєно 14,5 млн грн та створено 125 нових робочих місць

За програмою «єРобота» на Львівщині нададуть фінансову підтримку на розвиток бізнесу 50 фізичних осіб-підприємців, 10 юридичних осіб та один початківець, який лише прагне займатися власною справою.

Про це повідомляють у Львівському обласному центрі зайнятості.

Так, у Львівській області буде освоєно 14,5 млн грн та створено 125 нових робочих місць. Зазначається, що підприємець-початківець планує створити власний стоматологічний кабінет. Також в області зростуть послуги у сфері торгівлі, освіти, бухобліку, інформаційних технологій, розшириться ресторанний бізнес

«Бізнесмени з досвідом завдяки грантовим коштам матимуть змогу збільшити обсяги будівництва житлових і нежитлових споруд, видання книг, розведення великої рогатої худоби молочних порід, оптової торгівлі залізними виробами, водопровідним і опалювальним устаткуванням і приладдям до нього. Хтось облаштує ультразвуковим хірургічним або вентиляційним обладнанням стоматологічну клініку, інші наростять виробництво дерев’яної тари, спіднього одягу, м’ясних або хлібобулочних продуктів, цегли або черепиці», - йдеться у повідомлення.

Загалом цьогоріч грант на розвиток підприємницької діяльності отримали 398 учасників проєкту «єРобота». Вони створять 855 нових робочих місць у Львівській області.

Нагадаємо, український бізнес вже третій місяць поспіль позитивно оцінює результати своєї діяльності. Попри це, частина компаній очікує на зростання закупівельних цін та цін на власну продукцію. Детальніше читайте за посиланням.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності