На Львівщині чоловік заплатить 170 тис. грн штрафу за контрабанду зброї

Пістолет
Фото: pexels

Він за кордоном розібрав пістолет та поштою відправив в Україну

Стрийський міськрайонний суд Львівської області покарав чоловіка за незаконну контрабанду зброї штрафом у розмірі 170 тис. грн.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Зазначається, що чоловік у січні цього року, перебуваючи у США, розібрав власний пістолет моделі «Глок-19» кал. 9x19мм  на частини. Далі він приховав запаковані у вакуумні упакування рамку пістолета, кожух-затвор та магазин у в металевій банці з фарбою марки «Sherwin Williams Emerald», а ще один магазин, зворотну пружину та ствол до пістолета, упаковані в полімерні пакети, серед інструментів. Розібраний пістолет зловмисник надіслав в Україну через поштового оператора.

Між обвинуваченим та прокурором було укладено угоду про визнання винуватості, відповідно до якої чоловік повністю визнав себе винним у пред’явленому обвинувачені. Суд затвердив угоду та визнав чоловіка винним у контрабанді. Йому призначили штраф у розмірі 170 тис. гривень.

Нагадаємо, на Закарпатті намагалися переправити контрабандні сигарети за кордон безпілотником. Повітряну оборудку вдалось викрити завдяки інформації, наданій співробітниками внутрішньої та власної безпеки ДПСу по Мукачівському прикордонному загону. У середині саморобного БПЛА виявили майже 400 пачок сигарет.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності