• Головна
  • Новини Львівщини
  • Намагався нелегально перевезти 330 вейпів із сітками для ЗСУ: на Львівщині затримали контрабандиста (відео)

Намагався нелегально перевезти 330 вейпів із сітками для ЗСУ: на Львівщині затримали контрабандиста (відео)

Намагався нелегально перевезти 330 вейпів із сітками для ЗСУ: на Львівщині затримали контрабандиста (відео)

Товар, орієнтовною вартістю 140 тисяч гривень, вилучено

У ніч на 3 липня у пункті пропуску «Рава-Руська – Хребенне» прикордонники та митники затримали водія автобуса, мешканця Буковини, який намагався перевезти незадекларований багаж.

Про це повідомила Львівська митниця.

У декларації 52-річний водій зазначив, що перевозить одну одиницю техніки Kerher та упаковку москітних сіток для ЗСУ. Однак, під час огляду транспортного засобу працівники митниці знайшли в багажному відділенні автобуса 330 електронних сигарет «Ebdesing».

З сітками для ЗСУ: водій намагався нелегально перевезти 330 вейпів В ніч на 3 липня, близько 02.30 год. в пункт пропуску «Рава-Руська – Хребенне» прибув автобус з пасажирами сполученням «Варшава - Чернівці».Під час заповнення декларації 52-річний водій зазначив, що переміщує одну одиницю техніки Kerher та упаковку москітних сіток для ЗСУ.Під час огляду транспортного засобу працівники митниці спільно з прикордонниками виявили в багажному відділенні транспортного засобу 330 електронних сигарет «Ebdesing».Мешканець Буковини намагався перевезти вейпи без декларування і сплати митних платежів.В діях громадянина вбачаються порушення митних правил, описані в ч.3 ст. 471 (Недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України громадянами) МКУ. Санкція статті передбачає накладення штрафу у розмірі трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією таких товарів або без такої.За цим фактом працівники митниці склали адмінпротокол. Товар, орієнтовною вартістю 140 тис. гривень, вилучено.

Posted by Львівська митниця on Monday, July 3, 2023

За цим фактом працівники митниці склали адмінпротокол. Санкція статті передбачає накладення штрафу у розмірі трьохсот неоподатковуваних мінімумів.

Нагадаємо, ввечері 2 липня на Закарпатті прикордонники та митники Мукачівського загону дістали з легковика громадянки України понад 2100 пачок сигарет.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності