Дрогобиччина без газу та звільнення заступника голови ЛОР: головні новини Львівщини

Львів
Фото: Unsplash

Розповідаємо, що сталося за минулу добу

  • З 4 до 6 липня Дрогобицька громада буде без газу. Так, з 9:00 4 липня буде припинено газопостачання для споживачів: Дрогобича, Стебника, Борислава та смт Східниця. Причиною відключення будуть планові ремонтно-профілактичні роботи на газових комунікаціях ТОВ «Оператор ГТС України». Роботи триватимуть орієнтовно 48 годин.
  • У Стрийській громаді знесли ще один радянський пам’ятник у селі Угерсько. Загалом це вже третій демонтований монумент цього тижня. У громаді залишилася ще одна бетонна споруда «радянської слави» у селі Семегинів.
  • На Львівщині відкрили якісну дорогу до кордону з Польщею — «Нижанковичі» — Мальховичі». Роботи були виконані на відрізку довжиною 46 кілометрів. Ця дорога на картах позначена як Т-14-18. Відповідний маршрут має важливе стратегічне значення, яке від початку повномасштабної війни ще більше зросло. Сьогодні контрольно-пропускні пункти Львівщини обслуговують 53% державних перевезень.
  • На маршруті №829 сполученням Ужгород — Львів курсуватиме оновлений інклюзивний електропоїзд. Цей поїзд відправлятиметься з Ужгорода о 06:25 і прибуватиме до Львова о 12:10. В зворотному напрямку, зі Львова, поїзд відправлятиметься о 16:35 і прибуватиме до Ужгорода о 22:25.
  • Перший заступник голови Львівської обласної ради Євгеній Гірник оголосив про складання повноважень. Своє рішення він пояснив проблемами зі здоров’ям та необхідністю тривалої реабілітації. Гірник подякував колегам за спільну роботу та землякам за підтримку.Євгеній Гірник обирався до обласної ради за списками партії ВО «Батьківщина».

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності