Як відзначатимуть День Конституції у Львові: програма заходів

Як відзначатимуть День Конституції у Львові: програма заходів

Розпочнеться відзначенням підняття державного прапора України

У середу, 28 червня, з нагоди свята в області заплановано проведення низки урочистих заходів.

Про це пишуть на сторінці Львівської обласної військової адміністрації

  • 10:00 у парку «На Валах» розпочнеться урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та святкова програма за участі оркестру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, виконавця «SHUMEI» та учасниці дитячого Євробачення від України – Злати Дзюньки.
  • 11:00 на цій же локації відкриють виставку українських фотохудожників «100 миттєвостей України», під час якої можна буде придбати світлини. Усі зібрані кошти будуть передані на потреби ЗСУ. Для дітей буде проводитись вікторина про Конституцію України.
  • 12:30 - хореографічне дійство «Танець мого народу» за участі найкращих хореографічних колективів Львівщини, яке відбудеться на площі перед пам'ятником Тарасові Шевченкові.

До участі в заходах запрошують долучитися мешканців та гостей області.

Нагадаємо, у Львові вулиця Архітекторська від 28 червня до 12 липня буде закритою через ремонт дорожнього покриття. на вулиці Архітекторській знаходиться парковка, яка на час проведення ремонту не функціонуватиме. Про поновлення діяльності платного паркувального майданчика водіїв повідомлять додатково.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності